We hebben 320 gasten en geen leden online

Zamariem is het jeugdkoor van de Dorpskerk in de Dorpsstraat.  Jongens en meisjes mogen bij Zamariem komen zingen zodra ze 7 jaar zijn. Kinderen die in groep 3 zitten mogen ná de Kerstvakantie bij ons aansluiten. Het koor bestaat al sinds 1996 en staat onder de enthousiaste leiding van Rob de Jong.

Zamariem oefent iedere maandag, met uitzondering van de schoolvakanties in Kerkelijk Centrum Nové in de Dorpsstraat van 16.00 tot 17.15 uur. Vanaf 15.45 uur kun je in Nové terecht en het is fijn als je er zo’n tien minuten voor het begin van de repetitie bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Nieuwe stemmen kunnen we áltijd gebruiken!

Voor verdere info stuur je een mailtje naar naar Esther van Mierlo (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

* Zit je op het voortgezet onderwijs en wil je nog graag bij ons zingen? Dat kan hoor ! Kijk eens bij ons jeugdkoor Neoeriem.

Neoeriem is voortgekomen uit Zamariem: meisjes die naar de middelbare school gingen en niet meer bij de ‘kleintjes’  wilden blijven maar wel graag wilden blijven zingen. Ze vroegen er zelf om, en we gaven het de naam “ Neoeriem”  wat in het Hebreeuws “ jongeren”  betekent, omdat het aansluit op Zamariem, wat in het Hebreeuws “zangers”  betekent.

Neoeriem bestaat momenteel uit maar vier tieners, dus dat vraagt om aanvulling!

Ze repeteren op vrijdagmiddag van 17.00 tot 17.30 uur in Kerkelijk Centrum Nové, behalve in schoolvakanties en de vrijdagen daar vlak voor. Nu en dan zingen ze met de band van de Dorpskerk in een viering.

Ook dit koor in opkomst wordt geleid door Marieke Wapenaar. Voor informatie kunt u terecht bij Esther van Mierlo (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De Protestantse Wijkgemeente Nootdorp is een gospel pop groep rijk!
Onze naam is... PUUR!

Wil je mee komen zingen?
Meer informatie?
Benieuwd naar de optredens?
Foto's?

Alles is te vinden op www.puur-nootdorp.nl

Subcategorieën

­