We hebben 56 gasten en geen leden online

Op dit moment zijn er geen kinderen van 0-4 jaar die regelmatig van de creche gebruik maken. Wilt u daar toch gebruik van maken, neemt u dan tijdig contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de kinderen van groep 1 t/m 8 is er tijdens de zondagse eredienst een kindernevendienst.
Zij beginnen in de kerk en gaan na de eerste lezing naar Nové voor hun eigen dienst. Bij de collecte aan het einde van de dienst komen de kinderen weer terug in de kerk.
De kindernevendienst maakt gebruik van de methode "Vertel het maar".

In de 40-dagentijd en de adventstijd werkt de kindernevendienst mee aan een project. Het project heeft een vaste plek in de eredienst. Het project wordt op eerste Paas- of Kerstdag afgesloten.

De leiding van de kindernevendienst bestaat momenteel uit 6 gemeenteleden. Als u meer wilt weten over de kindernevendienst of als u er iets voor voelt om leider te worden neem dan gerust contact op.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.imagebone.nl/GroetenUitTerAar.mp4

Hoe heet je en waar woon je?
Ik heet Mirjam Stoppels, ik woon in Nootdorp en zit in groep 7 van de Regenboog.

Zo begint het interview in de kerkbode met Mirjam. Ik heb haar werkstuk over kamp Westerbork gelezen. Ik ben er van onder de indruk en wil graag weten waarom ze het heeft geschreven.

Het werkstuk ziet er prachtig uit en zeker het interview met Bloeme Evers Emden die Auschwitz overleefd heeft is bijzonder. Ik mag van Mirjam haar werkstuk op onze site zetten. U kunt het nu ook lezen - klik hier (PDF).

Nel van den IJssel-Groen

­