We hebben 43 gasten en geen leden online

KerkenZorg diaconale hulp van de gezamenlijke kerken in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw

Alle kerken in Pijnacker-Nootdorp bieden diaconale en/of charitatieve hulp. Dat doen ze niet alleen aan hun eigen leden. De diaconieën van de protestantse kerken en de PCI’s (Parochiële Charitatieve instellingen) van de beide R.K. Parochies zijn ook bereid individuele hulp te verlenen aan inwoners van Pijnacker-Nootdorp die geen lid zijn van één van de kerken.

Als kerkleden een beroep willen doen op de kerk(en) voor materiële of financiële steun dan is het gebruikelijk dat zij een beroep doen op hun “eigen” kerk.

Voor aanvragen van mensen die geen lid zijn van een kerk, hebben de kerken in gezamenlijk overleg afspraken gemaakt binnen het samenwerkingsverband “KerkenZorg” van alle kerken in Pijnacker-Nootdorp.
Een van de afspraken is dat die aanvragen aan de kerken bij voorkeur gedaan kunnen worden door het invullen en opsturen van het KerkenZorg aanvraagformulier. Het formulier kan via onderstaande link geopend en geprint of gekopieerd worden. Na het invullen van het formulier kan het formulier per e-mail opgestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aanvragen worden dan per toerbeurt door een van de kerken beantwoord.

Hieronder kunt u het aanvraagformulier en ook een wat uitgebreidere toelichting welke hulp de kerken kunnen bieden downloaden. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en anders contact opnemen met een van de kerken die samenwerken in KerkenZorg:

  • De PCI van de Bartholomeus parochie in Nootdorp
  • De diaconie van de PKN Wijkgemeente Nootdorp (De Dorpskerk)
  • De diaconie van de Gereformeerde kerk vrijgemaakt in Pijnacker
  • De diaconie van de Evangelische Gemeente Morgenstond in Pijnacker
  • De diaconie van de PKN in Pijnacker en Delfgauw
  • De PCI van de Joannes de Dooper parochie in Pijnacker

Meer informatie treft u hier

­